Cookie Consent by Free Privacy Policy website Kombinerad resa | Mälartåg Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Kombinerad resa

I vissa fall kan du behöva komplettera din Movingo- eller Mälartågsbiljett. Här på mälartåg.se och i Mälartåg app säljs tills vidare bara Mälartåg enkelbiljetter. För köp av Mälardalstrafiks ägares biljetter hänvisar vi till respektive säljkanal.

För resor med byten finns det några begrepp som är bra att känna till.

Sammanhållen biljett

Vid köp av resa med ett eller flera byten i samma bokning får du en sammanhållen biljett, Detta innebär att vi som tågoperatör har ett utökat ansvar att se till att du kommer fram till din slutdestination oberoende av delsträckornas längd och vilken operatör som kör.

Direktbiljett

En sammanhållen biljett som är giltig för flera på varandra följande resor med tåg som alla har en sträckning längre än 150 kilometer är att betrakta som en Direktbiljett. För Direktbiljetter finns en utökad rätt till ombokning och ersättning vid förseningar samt hantering av missade anslutningar.

Resplus

Vid en kombinerad resa med flera trafikföretag än enbart Mälartåg gäller Resplus resevillkor inklusive en utökad kom-fram-garanti. Hela resan köps hos en återförsäljare av Resplus, exempelvis Norrtåg, Resrobot, SJ, Snälltåget, Vy eller Öresundståg. Läs mer om Resplus.


Relaterade Artiklar

Mälartågs dubbeldäckare väntar på avgång från depån.

Det här är Mälartåg

Mälartåg är en viktig del av den historiska satsningen för att förbättra den regionala tågtrafiken i Mälardalen.

Läs mer om Mälartåg
Mälartågs dubbeldäckare åker över sjön på en valvbro.

Om våra tåg

Mälartågs tågflotta består av dubbeldäckare och mindre regionaltåg.

Läs mer om våra moderna tåg
studenter som pratar ombord på tåget

Hitta rätt Movingo för dig

Vilken Movingo passar dig bäst? Ta hjälp av våra resescenarier.

Läs mer om Movingo