Cookie Consent by Free Privacy Policy website Angående SJ:s beslut att sluta trafikera sträckan Stockholm-Uppsala | Mälartåg Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Angående SJ:s beslut att sluta trafikera sträckan Stockholm-Uppsala

Under tisdagen den 27 augusti blev det offentligt att SJ kommer att sluta köra sina regionaltåg på sträckan Stockholm-Uppsala från och med den 15 december i år. Mälardalstrafiks avgångar med Mälartåg, som också trafikerar sträckan fortsätter att köra som vanligt.

Vi förstår att du som reser mellan Stockholm och Uppsala behöver veta hur det kommer att bli efter den 15 december när SJ inte längre kör sina regionaltåg längs sträckan. Som ett regionalägt trafikbolag arbetar Mälardalstrafik för att säkerställa en tillfredsställande regionaltågstrafik för dig som bor, lever och verkar i hela Stockholm-Mälardalen. Information publiceras löpande på mälardalstrafik.se.

Hur tidtabellen kommer att se ut efter den 15 december vet vi i slutet av september när Trafikverket fattat beslut om nästa års tågplan. Ambitionen är dock att vi ska kunna informera tidigare om inriktningen. Du kan hålla dig informerad här på mälartåg.se.